Julegatene er tidlig tent i London

Velkommen til Oxford Street i London. Slik så et ut der 5. november. I byen som svinger er det tidlig jul, og i flere av handlegatene er julebelysningen allerede tent.

De store varemagasinene har  fullt utstyrte juleavdelinger, og julen har også begynt å flytte inn i utstillingsvinduene mot handlegatene.

Hvis du er sånn litt julesvak, og synes julemarsipan, juleøl, julenisser, julekuler, julepapir, juletrær, julemusikk og jule-altmellomhimmelogjord helst bør vente til ut i desember, så må du gå inn i disse juleavdelingene tidlig i november bare i terapeutisk hensikt, og helst hånd i hånd med en dyktig psykolog.

Hele det eksklusive varemagasinet Harrods glitrer i tusenvis av lys, også utvendig, og alle vinduene er pyntet som en blåhvit drømmeverden der festkledde menn og kvinner er blitt overrasket av snøvær innendørs.

Vi kan ellers opplyse at hvitt er en sikker vinner når det gjelder julepynt på de kanter. Men de litt dristigere tilbys skinnende julekuler i lilla og turkis, store som kålrot.

Per og Kari

Advertisements
This entry was posted in Reise. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s