Vi vil by på musikalsk adventskalender, flere julekurver og matsprell

En musikalsk adventskalender er i ferd med å ta form, og Per er ikke nådig. Han har gått gjennom dusin på dusin med julesanger, og nå gjenstår finsorteringen før han bestemmer seg for de 24 utvalgte. Fra 1. desember kan du stikke innom bloggen og finne en ny overraskelse i den musikalske adventskalenderen hver dag. Etter å ha tjuvlyttet litt, vet jeg at det vil dukke om både gamle, gode kjenninger og melodier du neppe har hørt om. Har du innspill er det noen få dager igjen å gjøre det på. Regner med at det også blir åpent for diskusjoner under veis.

Etter å ha avsluttet første helg av Kunst- og håndverkstorget på Landbruksmuseet i Ås, er det bare å slipe saksen og klippe flere julekurver og julehjerter slik at jeg har nok å by på også neste helg. Jeg legger ut noen flere forslag på bloggen etter hvert.

Hodesylte og litt annen tradisjonsmat blir det helt sikkert en smakebit av. Men først ut er fruktkaken, som trenger modningstid. Nå er ikke jeg typen som er så glad i rene repetisjoner, så denne gangen er planen å skvulpe i litt god portvin også.

Nå brenner føste lyset, og det gjelder å gjøre de forberedelsene som fører noe hyggelig med seg. Ikke stresse.

Kari K.

Advertisements
This entry was posted in Advent, Musikk, Papirpåfunn. Bookmark the permalink.

One Response to Vi vil by på musikalsk adventskalender, flere julekurver og matsprell

  1. Mariann says:

    Skal nok stikke innom og høre på advendtskalenderen din. Flotte julekurver du viser i forrige innlegg. Appelsinlikøren din ser også spennende ut. Begynner kanskje å bli i seineste laget å sette i gang nå, hvis den skal være ferdig til jul. Men jeg fikk lyst til å prøve.
    Ha en fin ny uke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s