Fargefest med primula og tulipaner på steintrappa

Selv om vårsola skinner, er naturen ganske grå ennå. Vi har også ei velbrukt steintrapp omkranset av svart smijern, så da var det fristende å dra til med noen hardføre vårplanter med smell.  Oransjestripete, kortvokste tulipaner opp mot sjokkrosa og knallblå primula går ikke i et med naturen. Og sverger du til hvitt og pasteller, bør du nok lukke øynene nå. Fargefesten vil også få selskap av noe gult litt nærmere påske.

Jeg iler med å legge til at både løker og primulaplaner blir tatt vare på etter avblomstring og gravd ned et passende sted i hagen når den tid kommer.

I dag skal de siste overvintrede ut av de innerste krokene i krypkjelleren. Med pelargoniene er det stort sett gått bra. Å tro at mange fuksia skal stå opp igjen, er vel like sannsynlig som at de skal begynne å øve på å gå på vannet.

Ha en strålende dag!

Kari K.

Advertisements
This entry was posted in Hage. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fargefest med primula og tulipaner på steintrappa

  1. Herlig fyrverkeri på steintrappa! 😀 Så trivelig å komme hjem til en sånn fageklatt. Jeg pleier å grave ned påskeliljeløker i feriehagen etter at de har gjort nytte for seg som påskepynt i krukke. De jeg gravde ned i fjor har blomstret heftig, men det var tet-a-tet og de var ekstremt tidlige, så jeg får vel ikke sett dem. Kos deg med sol og søndag!

  2. Marianne Løchen says:

    Blir gla’ av å lese blogginnleggene deres. Og beskrivende bilder tatt med sans for motiver. Føles som vi snakker samme språk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s