Blomsteroppheng: Ny smijernsglobe med en glødende ranunkel

Rock´n roll-hagen har fått tre nye bidrag denne påsken. For når andre går fra hytte til hytte, eller pub til pub, har vi lagt turene til et par hageutsalg.

Smijernsgloben fant vi hos Hagemo på Sander i Sør-Odal. Der pleier vi være innom en gang i året for å kose oss mellom de brede bordene fylt med pelargonier og fuksia. Dette kommer vi tilbake til i et annet blogginnlegg. Det runde blomsteropphenget passer bra til vår røffe steintrapp omgitt av smijernsrekkverk. Ranunkelen er også fra Hagemo. Den lyser som ei sol, og tåler noen friske kuldegrader i toppen. Så får vi se hva den får avløsning av litt lengre ut på våren.

Vi har også vært en tur til Solfang på Nesodden. Jeg har lenge ønsket meg et bålfat, som vi også kan lage mat på. Dette skal testes en av de første  dagene. Hos Solfall fant vi også sollanterner, eller silkelykter drevet av solenergi, om du vil. Så disse må opp på egnede steder. Så her er det bare å skrive: Fortsettelse følger.

Påskedagene er tid for fugletitting og hageoppdagelser. Her må vi finne ut om den grønne er fink ellle sisik, og nå ser jeg hodet på leieboeren i den lille kassa. Dette er helt klart en meis. Fram med kameraet.

Kari K.

Advertisements
This entry was posted in Foto, Hage, Rock'n roll-hagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s