Hagemesse og mye mer – Her skjer det

Denne helga er det klart for den store hagemessen på Lillestrøm. Den er åpen fra fredag 13. april til søndag 15. april 2012.  Der er jeg forøvrig å finne på standen til hageblogger.no lørdag fra kl. 14:00, så kom bort og si hei, hvis du stikker innom. Utover våren og forsommeren er det også mye annet på gang som kan glede en hageentusiast.

Vi pleier å legge helgeturene innom en del trivelige hagesteder i løpet av sommeren. Nå har jeg sjekket litt på  arrangement og tidspunkter, og deler dette på bloggen. Bildet av den gule mangnoliaen over, stammer fra hagedagen på Ramme gård i fjor.

Botanisk hage på Tøyen i Oslo har en rekke publikumsarrangement nå utover. Onsdag 18. april er det for eksempel guidet kveldsvandring for å se på vårblomster.  Du kan være med på fuglemorgen fredag 20. mai og Vårtreff i Botanisk hage med omvisning og plantesalg er søndag 3. juni. På bloggen Skyggebalkongen kan du følge livet i botanisk hage gjennom dette året i bilder.

Ramme gård i Hvitsten (Vestby kommune) inviterer til hagedager i den flotte Havlystparken lørdag 2. og søndag 3. juni 2012. Her blir det også salg av stauder, trær og busker. Neste gang det er åpne dager på Ramme er første helgen i september.

Chelsea Flower Show i London har jeg også sjekket, for det kribler. Dette storslåtte hagearrangementet er i år 22. til 26 mai, og du må sørge for å ha billett på forhånd. Personlig må jeg nok nøye meg med de tilbudene som finnes litt nærmere, denne våren.

Kew Gardens i London har også mye å by på utover våren og sommeren, hvis du først skal på de kanter.

Kari K.

Advertisements
This entry was posted in Hage, Reise. Bookmark the permalink.

One Response to Hagemesse og mye mer – Her skjer det

  1. Hagerommet says:

    Lykke til på hagemessen, Kari:)
    Jeg har desverre ikke mulighet for å komme iår…synd når det skal være bloggtreff og stand…
    Kos deg:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s