Pelargonia, sjasmin og pion i sommerregn

Så kom regnet igjen. Norsk sommer er og blir norsk sommer. Men vi hadde kanskje blitt lei evig høytrykk også… Dessuten er regnet fint for alt som vokser, og vi har kjøpt nye støvler og regnbukser.

Forrige bildet av sjasminen i hagen var tatt med sola midt i mot. Slik ser blomstene ut etter å ha stått noen timer i regn. Ganske dekorativt det også.

Det er Per som har forelsket seg i sjasminen. Her kommer et litt mer stramt og strengt regnbilde av en av stilkene til den samme busken. Det er signert Kari.

Pionene trenger snart paraply, for de blir litt tunge i toppen. Men de lukter fantastisk friskt og godt med noen regndråper.

Her kommer det en pelargonia med litt mer smell. Den er av den engelske typen og vi fikk den med fra utsalget fordi den hadde strukket seg i lengste lager. Nå lyser den opp på steintrappa.

Det er sikkert mange av dere som nå har ferie. Så vi sier god sommer, og deler ut ei lita rose til slutt. Den holder til i potte og lar seg ikke knekke av noen regndråper. Ikke vi heller.

Per og Kari

Advertisements
This entry was posted in Foto, Hage. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s