Drivhuset vårt har kommet

Drivhus1Mange av naboene våre har tittet innom den siste tiden. Først så de gravemaskinen. Så kom et lass med pukk og en betongbil. Har ikke vi vært hjemme, har de vekslet noen ord med den hyggelige mannen som har vært i sving der nede i hagen. En lurte i starten på om det skulle være sitteplass, svømmebasseng eller underlag for trampoline. Men det skal altså bli drivhus.

Nå ligger en stor haug i innkjørselen. Vi har kikket på alle delene som ble lesset av lastebilen og klødd oss litt i hodet. Nå sildrer regnet ned, og glass og treverk et dekket av en stor, grønn plastpresenning, mens vi leser en flere siders monteringsanvisning på engelsk. Her må vi nok hente inn litt ekspertise.Drivhus2

Drivhuset vårt kommer fra Gabrial Ash i England, og ble bestilt via Solfgang, under hagemessen på Lillestrøm. Denne uken kom det med båt til Norge og var til fortolling i Moss, før det ble kjørt til oss. Det er på ca. 14,5 kvadratmeter, og du kan lese litt mer om det under “Hjelp, jeg har bestilt drivhus”.

Vi har leid kyndig hjelp til å gjøre grunnarbeidet. Det er gravd ca. en meter ned i hagen, isolert og fylt på med pukk. Så er det støpt en soldig såle, der huset skal stå stødig. Nå gjelder det å forstå hvordan vi skal få på plass “3 panel curtain wall”. Det skal nok gå bare himmelen blir blå, og vi får noen gode råd. Vi har jo ferien på oss og starter med å sortere alle delene.

Ny drivhusrapport kommer.

Kari K.

Foto: Per

Advertisements
This entry was posted in Hage and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Drivhuset vårt har kommet

  1. Pingback: Drivhuset reiser seg | perogkari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s