Rock´n roll-hagen vår har hatt hjemme alene-fest

Rockehagen1Rocjehagen4Et stille og rolig pastelparty er ikke helt stilen i hagen vår, og jeg har tidligere sagt at jeg gjerne vil ha en rock´n rollavdeling. Da vi dro på ferie noen dager, slo den til med tidenes hjemme alene-fest.

Nå er jeg ikke helt sikker på hva den feirer, men det må være heftige greier med røtter i 70-tallet, skal vi tro fargene. Kanskje det er Mick Jaggers 70-årsdag eller en hyllest til en av de store rockefestivalene. Det er i alle fall blitt mye dill. De gulgrønne kronene troner over knallrøde valmuer, strålende ringblomster og agurkurt som dukker opp, enten den er invitert eller ikke. Rundt står kongslys, som rakryggede vakter.

Rockehagen3Alle plantene har frøsådd seg selv, og det var meningen at de bare skulle skape litt fargerik stemning i deler av kjøkkenhagen. Nå ser det ut til at jeg må grave fram sjarlottløk, squash og rødbeter, for de finnes også der et sted. Det er med andre ord på tide og rydde en del av festlokalet. Vertskapet er kommet hjem.

Det står en litt mer dannet forsamling oppe ved terrassen. Et par potter med blomstererter i ulike farger er nå i ferd med å springe ut, og det vil komme flere i andre nyanser, så det er bare å følge med.

Sukkerertene er også på sitt fineste, så det er en fest i seg selv.

erteblomstrock

Foto: Kari K.

Advertisements
This entry was posted in Hage, Rock'n roll-hagen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s