Drivhuset gir pelargoniene ly for regnet

pellisdrivhus1Mørke skyer driver over himmelen. Regnet pisker ned og tunge dråper siger ned over vindusrutene, men inne i det lune drivhuset står pelargoniene nesten like fine. Litt preget av høsten er de rett nok, men de har aldri hatt en så lang sesong. Beskrivelsen er fra søndag.

pellisdrivhus2Tidligere, når de første frostnettene har festet grepet, er pelargoniene blitt skyffet inn i den mørke krypkjelleren. Nå har vi bare flyttet dem til drivhuset. Der har de selskap av en engletrompet, en oleander og flere andre planter. Drivhuset har også vært med på å forlenge utesesongen vår. Her kan du fortsatt søke ly med en kaffekopp, selv om høsten blir mørkere for hver dag.

pellisdrivhus3Opplegget til det elektriske anlegget  er akkurat kommet på plass, men strømmen er ikke koblet på ennå. Så derfor må vi heller holde et øye med gradene. Så får vi se hva vi får til av lys når adventtiden nærmer seg. Ute blir det brunere for hver regnskur og bladene slipper taket. Den gule hekken er krydret med litt pjuskete nyper.

Foto: Kari K.

 

Advertisements
This entry was posted in Foto, Hage and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s