Papirpåfunn: Flettede kurver som påskepynt

Påskepynt3For den som er glad i papir er det litt urettferdig at det bare er jula som skal feires med flettede kurver. Så for et par år siden innførte jeg en ny tradisjon, som jeg har tenkt å holde ved like. Fargene er tilpasset våren og høytiden, og her er det bare å velge noe en liker.

Påskepynt2Vår påskepynt har fått innta kaminen, og stilen kan kanskje kalles 2014-maksimalisme, nettopp etter modell fra juletreet. Du tar fram alt du har av stæsj, og henger på det meste. Jeg var litt sen til å ta inn kvister, så dette er en blanding av bjørk, alperips og kaprifol, som hadde kveilet seg inn i greinene. Solbærgreiner er ofte et fint valg fordi de er pene og lukter så godt.

Påskepynt1Kurvene i gult, grønt og rosa mønster ble flettet av origamipapir i ettermiddag og er i samme stilen. Grunnlinjen på kurvene er på 4,5 centimeter. Da blir de små og nette. Ellers dingler det årganger med påskehygge på greinene. Her er malte egg, tovede ullegg og egg klippet ut i papir, som har selskap av hjemmesydde filtkyllinger og klippede papirhjerter.

Riktig god påske!

Kari K.

Advertisements
This entry was posted in Papirpåfunn and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s