Copyright til bildene

Vi gjør oppmerksom på at vi har tatt alle bildene på sidene våre og har copyright til dem. Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på.

Advertisements

7 Responses to Copyright til bildene

 1. Christine says:

  Hei!
  Lurte på muligheten for å få bruke et av bildene deres – fint om dere kan sende meg en mail
  Mvh
  Christine

 2. Hei,

  Jeg holder på å fornye hjemmesiden til Østensjø Rotary Klubb. Her har vi en fotokarusell øverst på Hjem-siden og jeg er på jakt etter bilder fra vårt område.
  Kunne vi få bruke dette bildet: https://perogkari.files.wordpress.com/2014/10/c3b8stensjc3b8vannet-3.jpg i forbindelse med å presentere vår samarbeidspartner Østmarkas Venner i denne karusellen?
  Østensjø Rotary Klubb har for øvrig også et prosjekt med ryddedugnad 2 x i året ved ruinene ved Østensjøvannet.

  Beste hilsen
  Per Henriksen
  Web-ansvarelig Østensjø Rotary Klubb
  http://www.ostensjo.rotary.no

 3. Hei. Vi lager en restaurant som hyllest til Theodor Kittelsen og lurte på om jeg kunne bruke noen av bildene deres til vår profil og vise til dere som fotografer

  • perogkari says:

   Hei! Tusen takk for en hyggelig henvendelse. Vi har som policy å ta noe honorar for bilder, blant annet for ikke å dumpe et marked for våre yrkeskolleger som lever av å selge bilder. Vi er selv profesjonelle, men forsørger oss ikke primært på salg av bilder, derfor skriver vi heller ikke faktura med gaffel. Hvis dere har et lite budsjett for profilering og markedsføring, kan vi sikkert bli enige om et ikke alt for høyt honorar.

 4. Hei! Jeg er prosjektleder for en nettressurs som skal brukes i ungdomsskolen, og som dreier seg i stor grad om dyreatferd. I den forbindelse lurer jeg på om jeg kan bruke bildet som er øverst i denne artikkelen: https://perogkari.wordpress.com/2016/04/17/hettemakene-er-viktig-for-fuglelivet-pa-ostensjovannet/ Selvsagt med kreditering. Det er Foreningen Norske Etologer som står bak ressursen, en ideell organisasjon. Mvh Emma Mary Garlant, prosjektleder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s